Un „craniu de extraterestru”, descoperit pe Marte

Un „craniu de extraterestru” poate fi observat in imaginile pe care un satelit ce apartine NASA le-a transmis recent de pe planeta Marte, sustin mai multi experti in domeniul OZN, citati de Telegraph. Acestia afirma ca forma ciudata, asemanatoare unui craniu, este aceea a unui martian.

Imaginea a fost transmisa pe Pamant de catre sonda robot Spirit. La prima vedere, imaginea infatiseaza o formatiune pietroasa, insa mai multi internauti si experti in OZN afirma ca este vorba de „craniul unui martian”, fiind vizibile orbitele si nasul.

Unul dintre internauti afirma: „Craniul are circa 15 cm cu ochi binoculari la 5 cm distanta… exista de asemenea o gura mica, astfel incat creatura este cel mai probabil un carnivor”, in timp ce altul sustine ca „regiunea nazala este larga si taioasa, asa cum te asstepti sa vezi intr-un peisaj rece si unde bate vantul. Este martianul decapitat sau ingropat pana la gat?”

In ianuarie 2008, o serie de fotografii realizate pe planeta Marte de catre Spirit pareau sa infatiseze o femeie cu bratul intins. Imaginile au provocat reactii imediate ale internautilor, care au incearcat sa elucideze misterul siluetei. Potrivit unora, „femeia” nu este altceva decat o iluzie optica datorata peisajului, insa altii sunt convinsi ca e vorba de „un extraterestru in pielea goala”.

Spirit, unul dintre vehiculele de explorare ale NASA, a ajuns pe Marte in urma cu patru ani, la 4 ianuarie 2004.

REFERINŢE
Daily Mail: O femeie cu bratul intins apare in imagini luate de NASA pe planeta Marte
Viata pe Marte? Fotografii controversate realizate de NASA pe „Planeta Rosie”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: